Tilat ja vuokraus

Annantalon tiloista auditoriota vuokrataan sähköisen varauskalenterin kautta, joka löytyy tältä sivulta alempaa. Luokat ja juhlasali ovat pääsääntöisesti omassa käytössä, mutta myös näitä tiloja voi tiedustella. Galleria on ainoastaan omassa käytössä. Myös pihan A-lavaa vuokrataan.

Tiedustelut vuokrausasioissa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin sari.paananen@hel.fi

Annantalo on savuton ja alkoholiton myös vuokraustapahtumissa.


Auditorio

Annantalon auditorio on 50-paikkainen kokous- ja seminaaritila Helsingin keskustassa.

Varustus:  nouseva katsomo, videoprojektori HDMI-liitännällä, nettiyhteys.  Huom! Vuokraaja vastaa itse mahdollisen striimauksen kalustosta ja toteuttamisesta. Auditorion tekniikkaan liittyvät tiedustelut: tekninen vastaava Nicolas Salo 09 310 71349, nicolas.salo@hel.fi.

Hinta: 80 euroa/tunti. Annantalon toimintaa täydentävillä kulttuuri- ja taidetilaisuuksilla on joissain tapauksissa mahdollisuus subventoituun hintaan, näissä tapauksissa ota yhteys sari.paananen@hel.fi

Auditorio varataan ja maksetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla Helsingin kaupungin asiointiportaalissa. Varaus tulee tehdä vähintään 5 vrk ennen tapahtumaa.

HUOM! Asiointiportaaliin tunnistaudutaan henkilökohtaisella tunnuksella. KATSO-tunnus ei toimi tilanvarausjärjestelmässä. Maksun voi suorittaa joko henkilökohtaisella tilillä tai luottokortilla tai yrityksen tai yhdistyksen tilillä/luottokortilla.

Tiloja vuokratessasi otathan huomioon, että Annantalossa on paljon lapsia, nuoria ja ääntä!


Juhlasali

Juhlasali on 1. kerroksessa ja pääsääntöisesti omassa käytössä, mutta myös sitä voi tiedustella katariina.metsalampi@hel.fi.

Salin maksimikapasiteetti on 80 henkilöä.

Kulttuuri- ja taidetilaisuudet 50 euroa/tunti
Muu käyttö 120 euroa/tunti
Harjoitus- ja rakentamiskäyttö 30 euroa/tunti

Juhlasalin tekniset tiedot:

Nouseva katsomo (75 henkeä). Katsomo on sisäänajettavissa.
Vapaa kattokorkeus 4,3 m, kattoon 4,95 m
Esiintymisalan leveys n.8,5 m ja syvys 8 m.
Musta tanssimatto ja mustat samettiverhot seinillä. 
Tilan saa pimennettyä.
Esitysvalaistus ripustettuna trussirakenteessa erillisen kuvan mukaisesti. (Kalusto pitkälti led-pohjaista ja liikkuvapäistä).
Saliäänentoisto 4.1.Tarvittaessa 2-4 lavamonitoria.
Valikoima erilaisia langallisia ja langattomia mikrofoneja.
13 kpl mustia käsinojattomia tuoleja.
Taustaprojisointikangas projektorilla.
Pieni Yamahan flyygeli (viritys maksettava erikseen).

Salin tekniikkaan liittyvät kysymykset: tekninen vastaava Nicolas Salo nicolas.salo@hel.fi, 09 310 71349.


Näyttelytilat

Annantalon näyttelyt liittyvät aina lapsen/nuoren maailmaan ja niillä on taidekasvatuksellinen päämäärä. Galleria on ainoastaan omassa käytössä. Pienimuotoisia näyttelyitä järjestetään myös 2. kerroksen lasipäädyissä ja käytävällä. Näyttelyt ovat pääosin talon omia tai yhteistyötuotantoja. Lisäksi kahvilassa järjestetään mm. kuvitusnäyttelyitä. Edellä mainitut kriteerit täyttäviä ehdotuksia voi lähettää näyttelyistä vastaavalle kulttuurituottajalle Harri Piispaselle harri.piispanen@hel.fi


Muut tilat

Taideluokat sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa.