Tilat ja vuokraus

Annantalon tiloista auditoriota vuokrataan sähköisen varauskalenterin kautta, joka löytyy tältä sivulta alempaa. Luokat ja juhlasali ovat pääsääntöisesti omassa käytössä, mutta myös näitä tiloja voi tiedustella. Galleria on ainoastaan omassa käytössä. Myös pihan A-lavaa vuokrataan.

Annantalon vuokratiloissa pidettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä rajataan toistaiseksi korkeintaan 10 henkilöön tai tilasta riippuen sen alle, jos turvallisuusohjeiden toteutumista ei voida taata 10 hengelle. 

Tiedustelut vuokrausasioissa arkisin klo 9–15 kaisa.rihtniemi@hel.fi

Talossa toimii kahvila Skidilä. Kaikki kahvilaan liittyvät kysymykset kahvila@skidit.fi.

Annantalo on savuton ja alkoholiton myös vuokraustapahtumissa.


Auditorio

Annantalon auditorio on kokous- ja seminaaritila Helsingin keskustassa. Korona-aikana turvavälit huomioidaan ja auditorion henkilömäärä on rajoitettu 10:een.

Varustus:  nouseva katsomo, piirtoheitin, videoprojektori, PC, nettiyhteys. Auditorion tekniikkaan liittyvät tiedustelut: näyttämömestari Nicolas Salo 09 310 71349, nicolas.salo@hel.fi.

Hinta: 130 euroa/tunti. Annantalon toimintaa täydentävillä kulttuuri- ja taidetilaisuuksilla on joissain tapauksissa mahdollisuus subventoituun hintaan, näissä tapauksissa ota yhteys kaisa.rihtniemi@hel.fi

Auditorio varataan ja maksetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla Helsingin kaupungin asiointiportaalissa. Varaus tulee tehdä vähintään 5 vrk ennen tapahtumaa.

HUOM! Asiointiportaaliin tunnistaudutaan henkilökohtaisella tunnuksella. KATSO-tunnus ei toimi tilanvarausjärjestelmässä. Maksun voi suorittaa joko henkilökohtaisella tilillä/luottokortilla tai yrityksen/yhdistyksen tilillä/luottokortilla.

Tiloja vuokratessasi otathan huomioon, että Annantalossa on paljon lapsia, nuoria ja ääntä!


Juhlasali

Juhlasali on 1. kerroksessa ja pääsääntöisesti omassa käytössä, mutta myös sitä voi tiedustella katariina.metsalampi@hel.fi.

Salin maksimikapasiteetti on 80 henkilöä.

Kulttuuri- ja taidetilaisuudet 50 euroa/tunti
Muu käyttö 120 euroa/tunti
Harjoitus- ja rakentamiskäyttö 30 euroa/tunti

Salin tekniikkaan liittyvät kysymykset: näyttämömestari Nicolas Salo nicolas.salo@hel.fi, 09 310 71349.


Näyttelytilat

Annantalon näyttelyt liittyvät aina lapsen/nuoren maailmaan ja niillä on taidekasvatuksellinen päämäärä. Galleria on ainoastaan omassa käytössä. Näyttelyt ovat pääosin talon omia tai yhteistyötuotantoja. Edellä mainitut kriteerit täyttäviä ehdotuksia voi lähettää näyttelyistä vastaavalle kulttuurituottajalle Harri Piispaselle harri.piispanen@hel.fi

Pienimuotoisia näyttelyitä järjestetään myös 2. kerroksen lasipäädyissä ja käytävällä. 


Muut tilat

Taideluokat sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa.