15.12.2020 16.56

Tanssitaiteen ja liikuntatieteiden maisteri Pirjetta Mulari on valittu Helsingin kaupungin lastenkulttuuripäällikön tehtävään

Kuvassa Pirjetta Mulari
Lastenkulttuuripäällikkö toimii Annantalon lastenkulttuurikeskuksen johtajana.


Tehtävään valittavalta edellytettiin muun muassa kokemusta ja näyttöä strategisesta suunnittelusta ja henkilöstöjohtamisesta sekä laajaa ja monipuolista taidekasvatuksen, lastenkulttuurin sekä taide- ja kulttuurikentän tuntemusta.

- ”Pirjetta Mulari on hakemamme innostava johtaja, jolla on näkemystä ja kokemusta Helsingin lastenkulttuurin kehittämisestä sekä kykyä johtaa mainion Annantalon työyhteisöä. Tämä on keskeistä, koska Annantalon johtajalla on jatkossa aiempaa näkyvämpi rooli myös koko kaupungin lastenkulttuurin kehittämisessä”, perustelee valintaa Helsingin kulttuurijohtaja Mari Männistö.

Mularilla on sekä kansainvälinen MA in Dance Studies -tutkinto että liikuntatieteiden kandidaatin tutkinto. Lisäksi hän on suorittanut Johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Mulari aloittaa lastenkulttuuripäällikön tehtävässä 1.1.2021. Hän siirtyy uuteen tehtävään Annnantalon vs. johtajan tehtävästä.

Aiemmin hän on vastannut Annantalon ohjelmatuotannosta.