Lokaler och uthyrning

Annegårdens auditorium hyrs ut fortlöpande. Den elektroniska bokningskalendern finns nedan.

Klassrummen och festsalen är i regel i Annegårdens eget bruk men du kan höra dig för om dessa utrymmen av kontorssekreterare Katri Likonen, katri.likonen@hel.fi.

Även gårdens A-scen uthyres. Galleriet är avsett endast för Annegårdens eget bruk.

Annegården är rök- och alkoholfri också under hyrda tillställningar. 

Innan du bokar våra utrymmen kan det vara bra att beakta att Annegården är ett hus med mycket barn och ungdom – och ljud!


Auditoriet

Auditoriet är en förmånlig konferens- och seminarielokal med 50 platser på Annegårdens andra våning.

Auditoriet bokas och hyran betalas elektroniskt med dina personliga nätbankskoder till banken. Auditoriet bör bokas minst 5 dygn före önskat datum.

OBS! Inloggning på e-tjänsten sker med personliga identifieringskoder. KATSO-koden fungerar inte i platsbokningssystemet. Betalningen sker antingen med ditt personliga konto- eller kreditkort eller med företagets eller föreningens konto- eller kreditkort.

Pris

Hyran för auditoriet är 80 euro/timme. Kultur- och konsttillställningar som kompletterar Annegårdens verksamhet har i vissa fall möjlighet till subventionerat pris. Frågor om priser: kontorssekreterare Katri Likonen, katri.likonen@hel.fi.

Utrustning

Stigande läktare, videoprojektor med HDMI-anslutning, nätförbindelse. Hyresgästen ansvarar för utrustning och genomförande av eventuell streaming. Förfrågningar om auditoriets utrustning till produktionsplanerare Nicolas Salo, nicolas.salo@hel.fi, 09 310 71349.Festsalen

Festsalen finns på husets första våning och är i regel i reserverat för Annegårdens eget bruk. Festsalen rymmer max 80 personer.

Hör dig för om bokningsmöjligheter av katariina.metsalampi@hel.fi.

Priser

  • Kultur- och konstevenemang för barn ocj unga: 50 €/timme
  • Övriga evenemang: 120 €/timme
  • Repetitioner- och byggarbeten: 30 €/timme
  • Minsta hyrestid 4 timmar
  • Behovet av och kostnaden för teknisk personal bedöms från fall till fall

Förfrågningar om salens teknik till produktionsplanerare Nicolas Salo, nicolas.salo@hel.fi eller tfn 09 310 71349.

Utställningslokalerna

Annegårdens utställningar anknyter alltid till barns/ungas värld och har ett konstpedagogiskt syfte. Galleriet är endast för eget bruk. Mindre utställningar anordnas också i glasgavlarna och korridoren på andra våningen. Utställningarna är i huvudsak gårdens egna eller samarbetsproduktioner. Dessutom arrangeras bl.a. illustrationsutställningar i kaféet.

Förslag som uppfyller kriterierna ovan kan skickas till kulturproducent Harri Piispanen, som ansvarar för utställningar, harri.piispanen@hel.fi.

Andra utrymmen

Konstklasser

Konstklasserna ligger på våning 1 och 2. Konstklasserna är inspirerade och lämpligt utrustade för de olika konstarterna: teater, dans, animation och levande bild, tecknad film, fotografi, grafik, bildkonst, textilkonst och keramik. Kontakt kontorssekreterare Katri Likonen, katri.likonen@hel.fi.

A-Scenen
A-scenen är en täckt utomhusscen på Annantalos bakgård. A-scenen är tillgänglig för uthyrning. Boka på varaamo.hel.fi.