Verkostot

Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ry on ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten yhdistys, joka vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti. Liitto toimii jäsentensä yhteistyöelimenä, hallinnoi hankkeita ja tarjoaa lastenkulttuuritoimijoille verkostoitumismahdollisuuksia. Annantalo on liiton jäsen.

Lastenkulttuurikeskukset ovat tehneet valtakunnallisesti yhteistyötä vuodesta 2003. Annantalo on ollut mukana alusta lähtien.

Liiton hallituksen puheenjohtaja on Tiina Susiluoto.

www.lastenkulttuuri.fi
Small size

Kansainvälinen Small size -yhdistys (Artistic International Association Small Size) muodostaa verkoston, johon kuuluu noin 100 teatteria, taidelaitosta ja yhteisöä 37 maassa, neljällä mantereella. Verkosto tukee ja kehittää esittäviä taiteita alle kouluikäisille lapsille. Verkosto myös puolustaa pienten lasten oikeutta taiteeseen ja kulttuuriin. Annantalon tuottaja Katariina Metsälampi on toiminut Small size networkin puheenjohtajana vuodesta 2016 lähtien.

Annantalon small size -toimintaa ovat pienten lasten taidekurssit, taideneuvolatoiminta sekä perhepajat ja -tapahtumat. Annantalo on mukana Itujen näyttämö -lastenteatterihautomossa. Se tukee uusien laadukkaiden suomalaisten lastenesitysten syntymistä. Aina tammikuun lopulla järjestämme verkoston yhteisen, kolmipäiväisen Small size days - tapahtuman.

www.smallsizenetwork.org