17.05.2017 13.15

Uutta pihalla: A.lava ja yhteisöllinen tiiliteos juhlistavat Annantalon 30-vuotista toimintaa

A.lava on Annantalon uusi avoin tapahtumapaikka ja esiintymislava, jossa on ohjelmaa läpi kesän. A.lavalla on esityksiä, työpajoja, kohtaamisia ja vaikka mitä muuta kaupungin kesään sopivaa perheille, lapsille ja nuorille.
Tulossa on muun muassa teatteria, leffoja, erilaisia avoimia taidetyöpajoja lapsille ja nuorille, konsertteja, open stage -tapahtumia, graffitityöpajoja sekä eri juhlapäiviin sopivaa ohjelmaa ja tunnelmaa koko perheelle.

A.lava avautuu Annantalon takapihalla 28.5., ja on avoinna syyskuuhun asti aina kun tapahtuu – katso ohjelma Annantalon sivuilta ja seuraa somesta, mitä on luvassa! Täysin puusta rakennettu lava on Annantalon takapihalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella keskellä Kamppia.
A.lavan on suunnitellut ja rakentanut Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksen Wood Program -opintokokonaisuuden kansainvälinen opiskelijaryhmä.

Kaikki on A.lavan ohjelma on maksutonta.

www.annantalo.fi/tapahtumat
instagram: annantalon.a.lava

A.lavan ohjelmalliset avajaiset vietettiin sunnuntaina 28.5.2017.

Tiiliteos

Etupihalle on valmistunut yhteisöllinen tiiliteos uniikeista, käsintehdyistä keramiikkatiilistä. Kuluneen vuoden aikana Annantalolla on toiminut pieni tiilitehdas, jossa lähes tuhat eri-ikäistä tekijää on sekä taidetunneilla että erilaisissa tapahtumissa toteuttanut oman kuutionmuotoisen tiilensä. Tiilitehdasta pyörittivät keraamikko Kirsi Kivivirta, kuvataiteilija Harri Piispanen sekä Annantalon vastaava kuvataideopettaja Erja Mehto.

A.lava ja Tiiliprojekti ovat Annantalon 30-vuotisjuhlavuoden projekteja.