Virtuella Annegården

Tips till familjer!

Stundvis kan det kännas svårt att komma på något att göra tillsammans med familjens minstingar och också tillsammans med de lite äldre. Annegården vill göra konsten tillgänglig för alla i vardagen, genom att erbjuda tips och inspiration till hur man kan möta konsten hemma, tillsammans med familjen.

Den virtuella Annegården ger tips på hur man i familjen kan möta konsten, och göra den till en del av vardagen, i den avvikande tid vi lever i. Den virtuella Annegården #löydetäänannantalo eller #upptäckannegården introducerar Annegårdens föreställningar och utställningar, och #tehdääntaidejuttuja erbjuder tips på konstverkstäder och idéer som stöd för konstfostran i hemmen.

Tjänsten startade på måndag, den 23.3. Den virtuella Annegården hittas på Annegårdens sociala medier- YoutubeFacebook  och Instagram. Mer material läggs till vartefter. Från Annegårdens webbsidor kan man ladda ner läromaterial- just från denna sida! Och du kunde öppna denhär sidan Evenemang också!

Vi hoppas få feedback berörande den virtuella Annegården från våra kunder. Feedback kan du ge genom att kommentera på våra sociala medier, eller genom att skicka epost till harri.piispanen@hel.fi.

Upptäck Annegården

#upptäckannegården (#löydetäänannantalo) presenterar Annegårdens innehåll, som vi producerar för att åtnjutas av alla. Hit hör bland annat konstutställningarna, föreställningarna och projekten.

ANNEGÅRDENS KANAL PÅ YOUTUBE

Gå in och kolla vad som finns på Annegårdens youtube-kanal.

Linkki

FYNDA PÅ FACEBOOK

Du har väl redan besökt Annegårdens Facebook-sida!

Linkki

Vi gör konstgrejer

#tehdääntaidejuttuja är den virtuella Annegårdens studierum, var alla kan njuta av konstverkstäder, guidade av konstnärer. Konstfostran på Annegården är mångdimensionellt och mångformigt, verkstäderna som erbjuds varierar från bildkonst till dans. Annegården önskar alla välkomna till att göra konstgrejer tillsammans med oss. Vårt mål är att inspirera och guida barn, unga och deras familjer till att göra och uppleva konst tillsammans.

VI GÖR KONSTGREJER!

Lätta anvisningar för barn och vuxna, för gemensamt konstskapande hemma. 


Ladda pdf (boken är på finska)

PDF

Instagram är kul

Även på Annegårdens Instagram publiceras allt möjligt roligt; både videor och bilder. Fa och titta!

Linkki

Till familjens minstingar

I den virtuella läromiljön är verkstäderna för de allra minsta i familjen märkta med #taideneuvola.

KOLLA EN KUL ANIMATION

Iiik, luriga filurer hoppar in i Annegården i början av animationen, ända tills räven för bort hela huset. Öppna länken!

Linkki

HAR BARNET TUMMEN MITT I HANDEN?

Titta vad läraren Anne anser om saken (på finska). Från Youtube hittar du även fler videon riktade till familjens minstingar. Senare textade också till svenska.

Linkki

Helsinki-kanava

Upplevelser och aktiviteter hem till dig. Öppna länken!

Linkki