Säkra evenemang på Annegården

Ta coronapasset i bruk

Coronapasset tas i bruk från och med 4.12.2021 vid alla våra evenemang.

Vi förutsätter att coronapasset uppvisas vid alla våra evenemang. Vänligen var beredd på att visa upp ditt coronapass och ditt identitetsbevis när du deltar i våra evenemang.

Också restauranger och kaféer som är verksamma i våra lokaler kan kräva ett coronapass. Var beredd på att visa upp ditt coronapass och ett identitetsbevis vid begäran.

Biljettpriset eller något annat vederlag för biljetter som köpts efter 9.9.2021 återbetalas inte, eftersom kunden har möjlighet att delta i evenemanget genom att visa upp ett coronapass. Kunden kan få återbetalning för biljettpriset eller annat vederlag om biljetten har köpts innan avtalsvillkoren uppdaterades 9.9.2021.

Man kan ansöka om biljettåterbäring via denna länk: https://web.lippu.fi/palautus/, eller per telefon 0600 900900 (Obs! Det kan vara rusning i telefontjänsten). Vänligen ansök om återbetalning senast 2 dygn före evenemanget.


För att du ska kunna delta i våra evenemang utan onödig oro har vi

  • ökat skyltningen och instruktionerna för hur du agerar tryggt i våra lokaler
  • placerat ut handsprit så att den finns lätt tillgänglig
  • varit extra noggranna med att städa lokalerna och rengöra olika ytor
  • sett till att det är möjligt att hålla tillräckligt avstånd för att sköta ärenden och vistas i våra kundutrymmen
  • koncentrerat biljettförsäljningen till nätet på www.lippu.fi

Aktuell information om respektive evenemang finns i vår evenemangskalender: www.annantalo.fi/sv/evenemangen/


Läs igenom dessa säkerhetsanvisningar innan du deltar i ett evenemang:

Kom ihåg säkerhetsavståndet
Viruset smittar lätt vid närkontakt. Om det har bildats kö vid vår informationsdisk eller i våra övriga lokaler, vänta en stund och håll tillräckligt avstånd till övriga kunder.

Använd ansiktsmask
Vi rekommenderar att alla över 12 år använder ansiktsmask i våra lokaler och under våra evenemang.

Hosta och nys rätt
Skydda din mun och näsa med en engångsnäsduk när du hostar eller nyser. Släng genast den använda näsduken i en sopkorg. Om du inte har någon näsduk, använd övre delen av din ärm.

Kom bara om du är frisk!


Vi följer kontinuerligt myndigheternas meddelanden om coronaepidemin och informerar våra kunder så snabbt som möjligt om eventuella ändringar i instruktionerna för coronaviruset.

Information om hur säkerhetsaspekterna beaktas inom kultur- och fritidstjänsterna (på finska): https://www.hel.fi/uutiset/fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/turvallisuusnakokohdat-huomioitu-kulttuuri-ja-vapaa-ajan-palveluissa

Tack för att du visar hänsyn! Vi ses på Annegården!