Tilat ja vuokraus

Annantalon tiloista auditoriota vuokrataan. Sähköinen varauskalenteri löytyy alta. Varaus tulee tehdä vähintään 5 vrk ennen tapahtumaa. Luokat, juhlasali ja kahvila ovat pääsääntöisesti omassa käytössä, mutta myös näitä tiloja voi tiedustella arkisin klo 8–15 arja.pitkanen@hel.fi, 09 310 37172. Galleria on ainoastaan omassa käytössä.

Annantalo on savuton ja alkoholiton myös vuokraustapahtumissa. Tiloja vuokratessasi otathan huomioon, että Annantalossa on paljon lapsia, nuoria ja ääntä!


Auditorio

Annantalon auditorio on edullinen kokous- ja seminaaritila Helsingin keskustassa.

Varustus: 50 hengen nouseva katsomo, piirtoheitin, videoprojektori, PC, nettiyhteys. Hinta 50 euroa/tunti.

Auditorion tekniikkaan liittyvät tiedustelut: näyttämömestari Nicolas Salo 09 310 71349, nicolas.salo@hel.fi.

Auditorio varataan ja maksetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Varaus tulee tehdä vähintään 5 vrk ennen tapahtumaa.

HUOM! Asiointiportaaliin tunnistaudutaan henkilökohtaisella tunnuksella. KATSO-tunnus ei toimi tilanvarausjärjestelmässä. Maksun voi suorittaa joko henkilökohtaisella tilillä/luottokortilla tai yrityksen/yhdistyksen tilillä/luottokortilla.

Muistathan, että Annantalo on lasten ja nuorten taidekeskus, eli aika ajoin talossa on jonkin verran ääntä.

Juhlasali

Juhlasali on 1. kerroksessa ja pääsääntöisesti omassa käytössä, mutta myös sitä voi tiedustella katariina.metsalampi@hel.fi.

Salissa on 60 hengen muunneltava katsomo.

Kulttuuri- ja taidetilaisuudet 50 euroa/tunti
Juhla- ja kokouskäyttö 70 euroa/tunti
Muu käyttö 120 euroa/tunti
Harjoitus- ja rakentamistyö 30 euroa/tunti

Salin tekniikkaan liittyvät kysymykset: näyttämömestari Nicolas Salo nicolas.salo@hel.fi, 09 310 71349.


Näyttelytilat

Annantalon näyttelyt liittyvät aina lapsen/nuoren maailmaan ja niillä on taidekasvatuksellinen päämäärä. Galleria on ainoastaan omassa käytössä. Näyttelyt ovat pääosin talon omia tai yhteistyötuotantoja. Edellä mainitut kriteerit täyttäviä ehdotuksia voi lähettää näyttelyistä vastaavalle kulttuurituottaja Arttu Kantolalle, arttu.kantola@hel.fi.

Pienimuotoisia näyttelyitä järjestetään myös 2. kerroksen lasipäädyissä ja käytävällä. Kahvilassa pidetään pienimuotoisia lasten- ja nuortenkirjakuvitusten näyttelyitä.


Muut tilat

Taideluokat sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa, keramiikkaluokka on kellarissa. Studio Annaan käynti  on kahvilasta.