Verkostot

Suomen Lastenkulttuurikeskusten liitto

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ry on ammattimaisesti toimivien lasten- ja nuortenkulttuurikeskusten yhdistys, joka vahvistaa lastenkulttuurialan osaamista ja tunnettuutta valtakunnallisesti. Liitto toimii jäsentensä yhteistyöelimenä, hallinnoi hankkeita ja tarjoaa lastenkulttuuritoimijoille verkostoitumismahdollisuuksia. Annantalo on liiton jäsen.

Lastenkulttuurikeskukset ovat tehneet valtakunnallisesti yhteistyötä vuodesta 2003. Annantalo on ollut mukana vuodesta alusta lähtien.

www.lastenkulttuuri.fi
Small size

Kansainvälinen Small size -yhdistys (Artistic International Association Small Size) muodostaa verkoston, johon kuuluu noin 60 teatteria, taidelaitosta ja yhteisöä 28 maassa, neljällä mantereella. Verkoston toiminta-ajatus on tukea ja kehittää esittäviä taiteita alle kouluikäisille lapsille sekä puolustaa pienten lasten oikeutta taiteeseen ja kulttuuriin. Small size days tammikuun lopulla on verkoston yhteinen tapahtumaviikonloppu. Vuodesta 2016 Annantalon tuottaja Katariina Metsälampi on tämän kansainvälisen yhdistyksen puheenjohtaja.

 Annantalon small size -toimintaa ovat pienten lasten taidekurssit, taideseikkailut päiväkodeissa, taideneuvolatoiminta sekä Sunnuntaitreffit, perhepajat, Naperokino ja esitykset. Annantalo on mukana Itujen näyttämö -lastenteatterihautomossa, joka tukee uusien laadukkaiden suomalaisten lastenesitysten syntymistä. Tammikuun lopulla järjestämme kolmipäiväisen Small size days - tapahtuman.

www.smallsize.org