Näin huolehdimme turvallisuudestasi

Annantalon yli 20 hengen sisätilojen tapahtumat ja esitykset perutaan tai siirretään

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 20.11. antaman päätöksen mukaisesti yli 20 hengen sisätilaisuuksia ei järjestetä 23.11.–13.12.2020 välisenä aikana. 

Tapahtumakohtaiset tiedot peruutuksista/siirroista päivitetään Annantalon nettisivujen tapahtumakalenteriin

Aikuisten ja lasten harrastustoiminta jatkuu kulttuurikeskuksissa turvallisuusohjeet huomioiden niin, etteivät ryhmät sekoitu toisiinsa. Myös Annantalossa lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkuu normaalisti. 

Kulttuurikeskusten vuokratiloissa pidettävien yksityistilaisuuksien osallistujamäärä rajataan korkeintaan 10 henkilöön tai tilasta riippuen sen alle, jos turvallisuusohjeiden toteutumista ei voida taata 10 hengelle. Turvallisesti Annantalon tilaisuuksissa

Jotta voit osallistua tilaisuuksiimme ilman turhaa huolta, olemme:

  • rajoittaneet salitapahtumiin osallistuvan yleisön ja myytävien lippujen määrää
  • keskittäneet lippujen myynnin verkkoon www.lippu.fi
  • lisänneet tiloissamme turvalliseen käyttäytymiseen ohjaavaa opastusta ja ohjeistusta
  • laittaneet käsidesiä helposti saataville
  • huolehtineet tavallistakin tehokkaammin tilojen siivouksesta ja erilaisten pintojen puhdistuksesta
  • huolehtineet turvaväleistä saleissa ja muissa tiloissamme


Noudatamme hallituksen ja viranomaisten määräyksiä kasvomaskien käytöstä

Suosittelemme, että yli 15-vuotiaat käyttävät tiloissamme ja tilaisuuksissamme kasvomaskia. Annantalon tiloissa ja saleissa huolehditaan turvaväleistä ja henkilökunta opastaa toimimaan tiloissa oikein.  Tapahtumissa voi käyttää myös suojakäsineitä.  

Asiakas on itse vastuussa omasta maskin käytöstään, maskien ja hanskojen hankkimisesta ja tästä aiheutuvista kustannuksista.


Tutustuthan näihin turvaohjeisiin jo ennen kuin osallistut tapahtumiin

Ethän tule tapahtumiin sairaana
Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin.

Pese kädet
Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta, joten pidäthän hyvää huolta käsien puhtaudesta. Tiloissamme on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.

Muista turvaväli
Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Jos infopisteellämme tai muissa tiloissamme on jonoa, odotathan hetken ja huomioit riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin. Istuthan salissa riittävän etäisyyden päässä muista.                                                                                   

Käytä kasvomaskia                                                                                                                  Suosittelemme yli 15-vuotiaille kasvomaskin käyttöä tiloissamme ja tilaisuuksissamme. 

Yski ja aivasta oikein
Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, käytä hihasi yläosaa.

Kiitos huomaavaisuudestasi! Annantalossa nähdään!


Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme asiakkaitamme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian. 


Kaupungin kulttuurikeskuksissa, Annantalossa, liikuntapaikoilla, kirjastoissa, museoissa, taidemuseo HAMissa, nuorisotaloissa ja  kaupunginorkesterin konserteissa huolehditaan asiakasturvallisuudesta monin toimin, avaa linkki: turvallisuusnäkökohdat huomioitu kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluissa